Raatilaisten ensimmäinen tapaaminen

Vaikuttajaraadit aloittivat työnsä 29.1.13 yhteisellä kokoontumisella Hämeenlinnan Raatihuoneella. Paikalle oli saapunut yli 160 innokasta kuulijaa. Terveyden- ja toimintakyvyn raatilaisia oli paikalla  n 40 mikä oikein hyvä aloitusmäärä. Aluksi kuulimme talousjohtaja Ismo Uusitalon selkosanaiset terveiset kaupungin rahatilanteesta nyt sekä tulevaisuudessa. Kehittämisjohtaja Tarja Majuri kertasi vielä Ismon jälkeen raatien toimintatapoja, jotta olisimme samalla viivalla aloituksen suhteen. Loppuillan raadit olivat omissa ryhmissään tutustuen toisiinsa ja päättäen tulevista suuntaviivoista. Terveyden- ja toimintakyvynraati sai kuulla tilaajapäälliköiden (Nurmikari, Ylikerälä, Lepola) vastuualueista sekä heidän mietteistään, kuinka raati voisi olla heidän työnsä tukena. Palvelusopimukset on ensimmäinen aihe, johon paneudumme.   Tulemme varmaan olemaan jatkossa ideamylly, jossa jokaisella mahdollisuus tuoda omia mietteitä yhteisen pöydän ääreen. 🙂

Raatimme lähtee käyttämään sähköisenä linkkinä otakantaa.fi-sivustoa. Sen kautta tuomme ajatuksia ja ehdotuksia kuntalaisia askarruttaviin asioihin.  Raatimme sihteerinä toimii Iikka Pietilä. Iikan kanssa olemme aisapari, joka tekee töitä sen eteen, että raatilaisten olisi helppoa saada ajatuksensa eteenpäin.

Raatiin voi ottaa vielä osaa ilmoittautumalla Hämeenlinnan kaupunki/ Marjaleena Souru.

Ja muistutuksena vielä lukijalle; olemme auraamassa auki uudenlaista polkua, jossa ei ole valmiita askeleita. Siis saappaat jalkaan ja eteenpäin 🙂

Jätä kommentti

css.php